Nooit meer te druk voor goed eten

Het zijn net mensen, onze oprichters Tom, Michiel en Eric: gek op goed eten en een agenda om gek van te worden. En waar anderen misschien toch omfietsen naar de markt, gingen zij voor een blijvende oplossing. Ze bouwden Crisp. Inmiddels is onze app ook voor veel anderen de manier geworden om eten dat je kunt vertrouwen met veel plezier voor te zetten aan de mensen van wie je houdt.

Appels en peren,
vers van de boom

Onze appel- en perenteler Bert Verhage kijkt het hele jaar uit naar de herfst. ‘s Winters snoeit hij zijn boomgaard, in het voorjaar laat hij miljoenen bijen de bloesem bestuiven en als het in de zomer 35 graden is houdt Bert elke boom koel. En wanneer het dan ein-de-lijk najaar is, mag Berts fruit nog nét iets langer in de herfstzon blijven hangen. Zo komen zijn appels en peren extra sappig van de boom.

Oranjehoen, een
echte kringloopkip

Op de energieneutrale boerderij van Johan Leenders krijgen kippen tijd en ruimte om te groeien. Ze eten restjes van Johans eigen biologische akkers: wortels, bieten en kurkuma zonder soja of antibiotica. Dat geeft de oranjehoen een gezonde tint én unieke smaak. De mest van de kippen wordt daarna weer gebruikt als natuurlijke bodemverrijker op de boerderij. Dat is een kringloop die je dus gerust ‘kiplekker’ mag noemen.

Klassieke knalrode
trostomaten

In de Koekoekspolder telen Klaas en Jacob van den Belt het hele jaar rond tomaten. In hun moderne kwekerij groeien ze van tros tot los, op natuurlijke wijze beschermd door bijvoorbeeld de sluipwesp. Hun trostomaten worden als geheel gerijpt én geplukt. Daarom hebben ze een vollere smaak dan tomaten zonder tak. Want smaak en kwaliteit, daar draait het allemaal om voor de broers.

Desembrood van
herkenbare ingrediënten

Mensen die in of rond Rotterdam wonen, hoeven we niets uit te leggen. Voor alle anderen: Jordy en zijn vrouw Marieke zijn een begrip. Begonnen als bakker voor de beste hotels, bakken ze nu elke nacht knapperige desembroden met alleen natuurlijke ingrediënten. Dat doen ze voor liefhebbers in de hele regio én voor jou. En ook Jordy’s meer-dan-perfecte brownies bestel je gelukkig gewoon bij ons.

BonenCrisp appVis

Zin in Crisp?

Download de app via de mail en krijg de eerste €15 gratis!

Stuur mij een link
Bieten