Crisp op kantoor

Beter lunchen, lekker geregeld

locatie
Randstad
  • ✔Keuze uit alle Crisp producten, van voedzame lunch tot vers seizoensfruit
  • ✔Gratis bezorgd tot op de lunchtafel
  • ✔Korte lijntjes met onze makers, voor goede producten van dichtbij
Crisp lunch op kantoor

Lunch op kantoor met Crisp

Jij kunt onze lunch gratis een keer bij jou op kantoor proberen, zonder verplichtingen. Als jullie na vier weken nog steeds lunchen met Crisp, ontvang jij €100 shoptegoed.

Ik ben contactpersoon bij dit bedrijf

Ook dan kun je shoptegoed verdienen

Bij het verzenden van je aanvraag ga je akkoord met onze Voorwaarden

Crisp lunch op kantoor

Zo werkt het

Onze boodschappen bezorgen we tot op de lunchtafel, óók op je werk.

Crisp op kantoor

Zin in een kantoorlunch om naar uit te kijken? Bestel met een paar klikken de lekkerste producten om jullie tafel mee te dekken. Je kunt daarbij kiezen uit ons hele assortiment: van verse salades uit onze eigen keuken tot soep, vers brood en het lekkerste beleg.

Of maak het jezelf echt gemakkelijk, en kies voor onze bundels. Daarin zit alles dat je nodig hebt voor een goede lunch voor 10 personen, voor 2 dagen. Natuurlijk kun je de bundels aanpassen, zodat ze helemaal aansluiten op jullie wensen.

Fruit, groente en snacks? Ook geregeld.

Minstens zo onmisbaar voor een fijne werkdag: gezonde tussendoortjes. Daarom vind je bij ons ook bundels met vers seizoensfruit, snackgroente en een heleboel ander lekkers. Zo is een voedzame snack altijd binnen handbereik.

Bestel gemakkelijk iets extra’s

Als je meer boodschappen nodig hebt, voeg je heel gemakkelijk toe. Koffiebonen en haverdrank voor perfecte cappuccino’s bijvoorbeeld, of alles voor een borrel om je op te verheugen.

Laat het zonder omwegen bezorgen

We brengen alles rechtstreeks van onze makers, telers en kwekers naar je werk. Dat doen we in de ochtend, zodat alles op tijd klaarstaat voor de lunch. Je bestelling wijzigen kan tot de dag van tevoren.

Een greep uit onze bundels

Crisp lunch op kantoor: lunchbundel

Lunchbundel

Vanaf €4,50 (excl. btw) per persoon per lunch

Van krakend verse boterhammen tot salades uit onze eigen keuken en beleg dat smaakt naar het weekend: met deze bundel zet je een voedzame en gevarieerde lunch op tafel waar iedereen graag voor aanschuift.

Crisp lunch op kantoor: lunchbundel vega

Lunchbundel vega

Vanaf €4,50 (excl. btw) per persoon per lunch

Vega veel keuze voor een lunch met smaak, zonder vlees of vis. Deze bundel is tot de nok gevuld met altijd eetrijpe avocado’s, hummus en pesto uit onze eigen keuken, en een fijne selectie vers brood en knapperige crackers.

Crisp lunch op kantoor: fruitbundel

Fruitbundel

Vanaf €2 (excl. btw) per persoon per week

In onze Fruitbundel zit een fijne selectie van ons meest populaire fruit. Allemaal geplukt op hun best, knettervers en zonder omwegen bezorgd bij jou op kantoor. Zo is een gezond tussendoortje op kantoor altijd binnen handbereik.

Bij Crisp zakelijk bestellen blijft een feestje. Bestelproces, bezorging & service zijn top, en het mooiste zijn de blije gezichten van Rubio collega's, die iedere dag beschikken over heerlijke & eerlijke verse seizoensproducten
Willemijn Verloop, Rubio

Veelgestelde vragen

Expand

Wat is Crisp op kantoor?

Expand

Hoe werkt Crisp op kantoor?

Expand

Wat komt er op tafel?

Expand

Kan ik Crisp op kantoor eerst uitproberen?

Expand

Waar bezorgen jullie Crisp op kantoor?